werktalent op maat

Ben je op zoek naar een werkplek op maat of ben je klaar met je school en is je geadviseerd door te stromen naar een werkplek met begeleiding? Ben je zoekende naar wat jou past en op welke manier dan? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Ontdek waar je goed in bent

Met onze begeleiding leer je wat je goed kunt, wat je uitdagingen zijn en wat je nodig hebt om een (werk) plek te vinden die bij je past. 

Samen goed doen

Wij zetten ons in om in het dorp te helpen, bijvoorbeeld op de scholen, de verzorgingshuizen of lekker buiten op het kustlandje in het duin. 

Je doet ertoe

Soms lukt het je (even) niet alleen, wij helpen je weer op weg naar een (werk)plek, ook help jij de inwoners van het dorp, samen maken wij het verschil!

In een periode van een half jaar wordt met jou een plan van aanpak gemaakt voor je toekomst. Samen met je contactpersoon bij de gemeente kijken we hierna waar jij het beste kunt gaan werken. 

Je hebt voor het werktalent op maat traject dus een uitkering van de gemeente nodig. Samen met je contactpersoon kijk je of je bij ons aangemeld kunt worden.

We kijken graag met je mee!