Meld je aan!

Kust & Vliegwerk is er voor iedereen die een afstand heeft tot de arbeidsmarkt en dit wil veranderen. Voor ons is het belangrijk dat je stappen in je leven wilt zetten, wij helpen je met de juiste route. We bieden een werktalent op maat traject aan waarin je vooral jezelf leert kennen ten opzichte van verschillende werkplekken. Hierdoor weet je aan het einde van het traject waar je goed in bent, wat je uitdagingen waren en zijn en wat er nodig is voor jou om voor langere tijd op een (werk) plek te kunnen blijven.
Gemiddeld duurt een traject zes maanden, instroom is op elk moment van het jaar mogelijk. En als je er klaar voor bent zoeken we samen een werkplek waar je omgeving begrip heeft voor wat je moeilijk vindt maar waar ze vooral kijken naar wat je wél kan.

Samen goed doen

Kust & Vliegwerk is gevestigd in Egmond aan Zee, hier doen we samen goed. Dit betekent niet dat je zelf in Egmond moet wonen. Belangrijk is wel dat je zelfstandig naar onze locatie kunt komen.
Informatie inwinnen over het traject kan altijd. De meeste aanmeldingen verlopen via een contactpersoon van de Gemeente, zij zijn meestal ook de opdrachtgever voor het traject. Op dit moment hebben wij geen wachtlijst. De betaling voor een traject verloopt of via de participatie wet of door middel van een dagbestedingsindicatie WMO of WLZ.